După ce am petrecut 20 de ani în domeniul IT lucrând atât în domeniul public cât și în cel privat, din care ultimii 5 ani ca manager, am descoperit cum sănătatea mea se degrada din ce în ce mai mult din cauza stresului și a programului prelungit. În 2011 am ajuns în situația în care nu mai puteam să merg și ca bonus aveam o depresie și atacuri de panică.
Am investit timp și bani în consultații și investigații medicale pentru diagnostic și tratament. Așa am descoperit că tot ceea ce credeam eu despre sănătate era fals, că nimeni nu te vindecă. Experimentând am descoperit mai multe metode ca să stimulez vindecarea. Am avut rezultate excelente cu mine într-o perioadă scurtă de timp.
Acum împărtășesc aceste cunoștințe cu alți oameni care își doresc să fie mai sănătoși, mai fericiți și mai plini de vitalitate. În ultimii 5 ani am practicat aceste tehnici atât pe mine cât și cu alte persoane care au obținut rezultate bune.
În prezent sunt Practician de Chi Nei Tsang și de Cosmic Healing și Instructor Certificat în Sistemul Arta Vindecării Universale – Universal Healing Tao al Maestrului Mantak Chia.
Mulțumesc tuturor Maeștrilor, Profesorilor, Instructorilor și Practicanților cu care am lucrat pentru toate experiențele și învățăturile pe care le-am acumulat alături de ei.

Toma în sistemul UHT