Arta Vindecării: Cine și cum practică?

 

Arta Vindecării

Chi Nei Tsang – CNT

Cine practică Arta Vindecarii – CNT ?

Marele Maestru Mantak Chia a primit învățăturile despre Chi Nei Tsang de la Maestrul Dr. Mui Yimwatanna în Thailanda lucrând cu dânsul timp de câțiva ani până când acesta i-a dat permisiunea să transmită mai departe aceste minunate tehnici de vindecare.

Jutta Kellenberger a început să practice alături de Maestrul Mantak Chia în 1987 și a devenit în 2001 Instructor Senior fiind de asemenea practician și profesor de Chi Nei Tsang. Din 2010 a fost desemnată de Maestrul Mantak Chia ca Lider al domeniului Chi Nei Tsang fiind și Profesor Senior al acestei discipline.

Noi am studiat domeniul Chi Nei Tsang – CNT împreună cu Marele Maestru Mantak Chia și cu Profesorul Senior Jutta Kellenberger la cursurile din Thailanda și din Europa începând cu 2013.

În prezent suntem practicieni ai acestui domeniu și ne continuăm studiul și practica în acest vast domeniu. Ne puteți găsi în baza de date a Sistemului Arta Vindecării Universale – Universal Healing Tao fondat de Marele Maestru Mantak Chia aici

 

Cum se practică Arta Vindecării – CNT ?

În acest domeniu nu există o relație medic – pacient. Este o relație instructor – student sau practician – practicant. Există un parteneriat energetic, pentru că dincolo de terapie aducem informații și antrenăm oamenii să își asculte corpul, să își reamintească de traiul normal: să respire natural abdominal, să se hrănească mai sănătos și la ore regulate, să își maseze singuri corpul, să mediteze și să devină astfel artizanul propriei vieți.

O persoană care apelează la aceste tehnici învață cum să lucreze simplu și rapid cu corpul lui, cu emoțiile, cu obiceiurile și cu energia vitală Chi.

Practic are loc o trezire la un nou stil de viață ca și când ar renaște, își reamintește ce este important ca să aibă sănătate, longevitate, echilibru, prosperitate, fericire și bucurie: aer curat, apă vie, hrană organică, gândire pozitivă, intenții benefice și energie vitală pentru a obține echilibrul fizic, mental, emoțional și a evolua spiritual.

Toate aceste practici și metode nu înlocuiesc diagnosticarea, recomandările și tratamentul medical în relație cu orice boală, afecțiune fizică sau mentală, suferință sau handicap fizic.

Distribuie acest articol si prietenilor tai:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments

 1. Buna ziua! As dori și eu mai multe detalii despre desfășurarea și costul modulului din arta vindecării. Cum se procedează pt a intra in posesia acestor detalii? Sărbători cu bine! Multumesc anticipat!

  1. Vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul de contact pentru mai multe detalii despre modulul Arta Vindecării.
   Cu drag,
   Cera & Toma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *