Arta Vindecării: Structura CNT

Arta Vindecării

Chi Nei Tsang – CNT

Care este structura CNT ?

Sunt mai multe tehnici și niveluri de pregătire în Arta vindecării – Chi Nei Tsang și noi practicăm pe următoarele niveluri:

1) CNT I numit Atingerea Vindecătoare este un masaj energetic al organelor interne ce cuprinde aproximativ 40 de tehnici cu care se lucrează pe abdomen, cutia toracică și spate pentru detoxificarea organelor interne, eliminarea tensiunilor datorate toxinelor și emoțiilor negative, deblocarea energiei vitale Chi din cele 10 organe interne conform Medicinei Tradiționale Chineze.

2) CNT II numit Eliberarea Vindecătoare folosește tehnici pentru eliminarea energiei reziduale blocate în organism sub forma de celor 12 vânturi rele ce au corespondent cu punctele de acupunctură din Medicina Tradițională Chineză. Aceste blocaje ce se manifestă la nivel energetic duc la îmbolnăviri grave dacă nu se iau măsuri timp îndelungat. La acest nivel se lucrează mai profund atât pe fiecare organ cât și pe meridianele energetice.

3) CNT III – Healing Harmony denumit Vibrația Vindecătoare folosește o tehnică antică din nordul Thailandei – Tok Sen ce lucrează pe sistemul musculo-tendinos și pe meridianele energetice aferente. Tok Sen tradus din Thailandeză înseamnă curățarea căilor energetice. Este o tehnică folosită pentru a îndepărta blocajele energetice. Folosește o vibrație mecanică și sonoră ce lucrează în profunzime la nivelul mușchilor și ai fasciei. Tok Sen este o practică de tratare a durerilor miofasciale. Prin bataia ușoară a corpului – folosind „ciocanul” și „dalta” de lemn – vibrațiile sunt transmise direct prin nervi, mușchi și fascie pentru a trata tensiunea și blocajul din mușchi și tendoane acționând și asupra articulațiilor și a sistemului nervos;

Puteți

Distribuie acest articol si prietenilor tai:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *