Fii Artizanul Propriilor Tale Alegeri

Te invităm să descoperi tehnici orientale de mii de ani, pe care noi le-am învățat și le practicăm de câțiva ani și pe care le poți învăța și tu.

Am numit aceste tehnici Arta Transformării de Sine sau Alchimia Secretă a Sinelui Superior pentru că practica acestora a produs schimbări profunde și benefice pe toate planurile în viața noastră.

Reprezintă ani de studiu, practică zilnică, certificări în mai multe domenii și experiențe de viață:

– Arta Vitalității ne ajută să avem o viață sănătoasă, longevivă, prosperă și fericită prin accesarea și acumularea Energiei Universale a Vieții

– Arta Vindecării ne dă posibilitatea să folosim și să controlăm Energia Universală a Vieții pentru a stimula corpul să revină la starea de sănătate normală

– Arta Vieții ne permite utilizarea energiilor acumulate în scopul evoluției spirituale prin amplificarea și creșterea capacităților de a lucra cu Energia Universală a Vieții

Tot ce există în Univers este format din câmpul de energie universală. Stelele, planetele, plantele, oamenii reprezintă diferite manifestări ale energiei universale. Diversele vibraţii ale acestui câmp sunt percepute cu simţurile noastre ca fiind diferite forme ale materiei. Energia Universală susţine viaţa, furnizând energie vitală tuturor sistemelor vii. O folosim pentru a ne trata pe noi înşine și pe alte ființe vii. Atunci când corpul uman își pierde respirația vitală, energia universală ( forța vitală ) părăsește corpul și determină descompunerea acestuia.

Tehnicile pe care le folosim lucrează pe toate planurile fizic, emoțional, mental și spiritual. Ne putem modela și transforma atât viața personală cât și cea profesională prin schimbarea percepției asupra vieții și reconectarea conștientă la lumea interioară și exterioară.

Rezultatele practicilor asupra noastră și a celor cu care am lucrat sunt uimitoare, acoperă o arie largă de situații și actionează:

a. pe nivel fizic

b. pe nivel emoțional

c. pe nivel mental

d. pe nivel spiritual

Rezultatele obținute de noi în urma practicilor ne-au oferit un nou scop în viață: acela de a populariza această cunoaștere, de a informa și instrui oamenii ce doresc să beneficieze de experiența și cunoștințele noastre.

Toate tehnicile pe care le predăm, le-am aplicat pe noi și în viața noastră și am avut rezultate foarte bune. Noi le folosim în funcție de situațiile zilnice cu care ne confruntăm.

Ne continuăm drumul pe care am pornit studiind în continuare și acumulând în fiecare zi mai multă experiență cu ajutorul persoanelor cu care colaborăm atât ca studenți cât și ca instructori. Fiecare persoană cu care interacționăm este un Maestru de la care avem ceva de învățăt, ne transformă viața și noi la rândul nostru transformăm viețile celor din jur.

Este ca o reacție în lanț ce se propagă mai departe prin intermediul celor pe care i-am ajutat să își depășească starea de blocaj în care se aflau și acum trăiesc mai bine și îi pot ajuta la rândul lor pe cei apropiați.

Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” – Mahatma Gandhi, parafrazând schimbându-ne pe noi, am reușit să schimbăm întreaga lume cu care interacționăm.

Percepția pe care o avem ACUM este total diferită față de cea de acum 1 an sau 5 ani, iar peste 5 ani va fi mai bogată și mai profundă decât cea prezentă.

Schimbarea este principiul primordial al vieții și am reușit să înțelegem că evoluăm în fiecare zi în care practicăm ceea ce ne aduce sănătate, longevitate, prosperitate, bucurie, iubire și fericire. Stă în puterea noastră să ne eliberăm de toate programele și tiparele negative și limitative din trecut.

Tot ce a funcționat la noi poate funcționa și la tine. Poți să experimentezi aceste tehnici pentru a putea lua decizia de a practica în cunoștință de cauză.

Distribuie acest articol si prietenilor tai:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment

 1. Buna seara!
  Am ascultat la smart Fm discutia din data de 8 octombrie si as fi interesata sa aflu mai multe despre seminarii si practici pe care le promovati, in special pentru a mi mentine sanatatea „coloanei vertebrale”…avand deja o interventie chirurgicala de hernie de disc si 2 recidive la acelasi nivel…si echilibru mental si spiritual.
  Unde si cand faceti cursuri ?
  Multumesc anticipat!
  Cu stima, Tatiana Maria Racz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *