Practica Surâsului Interior

Această practică ne aduce în viața de zi cu zi energia surâsului, ne încarcă cu energie vitală și emoții pozitive ca: iubire, bunătate, blândețe și ne conectează la organele interne.
Zâmbind organelor și fiind recunoscători pentru munca pe care o fac vom descoperi astfel minunata inteligență a corpului nostru. De obicei nu suntem atenți la lumea din interior și la ceea ce se întâmplă cu emoțiile noastre și descoperim acest dezechilibru interior într-un târziu când acesta se manifestă sub forma unei boli cronice.
Meditația Surâsului Interior are o putere de relaxare și energizare uluitoare. Relaxarea profundă dizolvă tensiunile mentale și fizice care cauzează blocaje ale energiei vitale Qi / Chi. Reușim să îmbunătățim alimentarea cu energie a organelor și a glandelor, să creștem puterea de concentrare asupra minții și a inimii și în același timp să le redăm liniștea interioară.
Ne face mult mai conștienți de corpul nostru și de viața interioară, deoarece învățăm să comunicăm cu organele, cu glandele și cu celelalte părți ale corpului nostru și în final cu noi înșine.
Taoiștii au descoperit cu mult timp în urmă, că informațiile nu sunt stocate doar în creier, ci și în organele vitale, într-un mod mult mai subtil la nivel celular.

 

Distribuie acest articol si prietenilor tai:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *